Dessert

Dessert

  • 4 Recept
Pepparkakscheesecake

Pepparkakscheesecake

Smält matfettet. Krossa pepparkakorna fint och blanda smulorna med fettet. Tryck ut blandningen i en form, ca 22 cm i diameter, gärna med löstagbar kant
Knäckig rabarberpaj

Knäckig rabarberpaj

Godaste rabarberpajen jag ätit. Recept från Buffe' nr 4, 2012. Ca 6 portioner. 2 dl havregryn. 2 dl socker. 1 3/4 dl vetemjöl
Kladdkaka

Kladdkaka

Sätt på ugnen på 175 grader. Smält smöret. Rör socker och ägg, häll i smöret och blanda väl. Rör sedan ner de övriga ingredienserna och häll över i en smord och bröad form med löstagbar kant
Hemmagjord glass

Hemmagjord glass

1. Vispa äggula och socker poröst. 2. Vispa Vaniljvispen tjock. 3. Blanda vaniljvispen, äggsmeten och smaktillsatsen