Mina favoriter

  • 4 Recept
Mina favoriter

Baileys toppar

 . Ingredienser. 150 g mörk choklad min 60%. 100 g vit choklad. 3 msk Bailey. 3 msk vispgrädde. 2 tsk frystorkat kaffe (kan uteslutas)

Bearnaisesås i MicroPlus...

Bearnaisesås. 4 hackade scharlotten lökar1 dl vitvinsvinäger200 gr kallt smör – skuret i små tärningar4 äggulor5 tsk dragonsalt och pepparGör så här

Sockerkaka i MicroPlus

Chokladkaka. 50 gr margarin. 1 ägg. 1/5 dl socker. 1 dl vetemjöl. ½ msk vaniljsocker. 1,5 msk kakao. Gör så här. Smält fettet

Chokladmousse á la Alexandra

  Chokladmousse  1 portion 1 ägg  60g choklad    Vispa äggvitan i Speedychef till fast skum Smält choklad i MicroPlus kannan Rör ner äggulan i chokladen med lilla degskrapan  Blanda samman allt Fördela i efterrättskålar eller i större form