Jaha nu hamna bilden på sniskan ändå. Men ni kan nog tyda vad den föreställer. Pike du har rätt. Vi måste skärpa oss, det började ju såbra och nu i den tuffaste perioden får man inte släppa taget
Hade nästan glömt bort att jag hade receptet tills jag var hemma i Sundsvall förra helgen och just den här mazarinkakan stod och väntade på köksbänken i mina föräldrars hus
Jag gjorde tårtan när pappa fyllde år. Alla moment var väl inte helt genomtänkta och jag skulle nog ha fått den mer som jag tänkt om jag hade tänkt igenom alla momenten bättre
Jag älskar vallmo och denna tårta kombinerar mycket väl med mjukost lagret. Det är väldigt snabbt och perfekt bevarade i 2-3 dagar (kanske ännu mer men här handlade om papat i 3 dagar)
Idag när vi skulle ha lite kalas ville jag göra en enkel tårta, men som ändå var lite annorlunda. Resultatet blev den här höga tvåfärgade tårtan bakad av rulltårtebottnar med lite ny finess
Steg nummer ett när jag bestämmer mig för att baka en tårta. baka tårtbotten. Man kan baka den flera dagar innan och frysa in den eller baka och fylla den samma dag den ska ätas
De här kakorna hör till mina absoluta favoritkakor. Spröd kaka, seg dumlekola och god chokladsmak. Mmmm. De är farligt goda, superenkla att göra och dessutom proffsigt snygga
Vi testade en ny slags jordgubbspaj häromdagen som kallas "Krämig jordgubbspaj". Jag är lite mer för vanliga pajer med smuldeg och vaniljsås men vissa kan nog tycka den här är jättegod