Mina favoriter

Mina favoriter

  • 7 Recept
Mina favoriter
Djävulsägg

Djävulsägg

Koka äggen, de skall vara hårdkokta, kyl dem snabbt med kallt vatten. Skala och dela äggen på mitten, tag ut gulan försiktigt, så inte vitan skadas, de skall användas sen till att fyllas
Italiensk smörgåstårta

Italiensk smörgåstårta

Blanda fyllningarna var för sig. Bred fyllning 1 på fyra halvor och fyllning 2 på två halvor. Lägg ihop halvorna till runda bottnar
Knyt in en kantarell

Knyt in en kantarell

Idag tar vi och fortsätter vår kulinariska runda på buffébordet som stod uppdukat när vi var bjudna på kräftskivan förra helgen och det är dags för spröda kantarellknyten att ta plats på scen
Potatispaté

Potatispaté

Sätt ugnen på 175 grader. Skala potatisen. Blanda persilja, vitlök, alla kryddor och osten. Lägg ett smörpapper i botten på en smord, avlång form,
Paj med körsbärstomater och parmesan

Paj med körsbärstomater och parmesan

Ställ tomaterna tätt i en ugnsform. Ringla över olivoljan. Salta, sockra och peppra. Blanda vitt bröd, parmesanost, basilika och timjan
Torkade tomater

Torkade tomater

Tomater är underbara i många olika former. Nedan en torkad variant som passar utmärkt till både grillar som på buffébordet
Det näst bästa vitlöksbrödet

Det näst bästa vitlöksbrödet

Nån som brukar äta på Bröderna Olssons. Jag (som är en vitlöksjunkie) älskar det stället. -) Deras vitlöksbröd är bland det godaste som finns