) Receptet på fläskfilén är eget hittepå och god var även den. Fylld fläskfilé 2 port1 fläskfilé, ca 500 g200 g mozzarellaost1 stor vitlöksklyfta, tunt skivad½-1 dl hackad basilika1 näve ruccolasalladcrème de balsamicosalt och svartpepparSkär ett lång snitt längs med hela filén, fläk upp köttet och banka ut det lätt så det blir något så när jämntjockt
Jag hade redan bestämt mig för fläskfilé då vi hade diskuterat detta på jobbet. Diskussionerna handlade om att fläskfilé inte riktigt faller på läppen då denna del oftast är ganska torr och inte smakar så mycket och hur man skulle göra för att denna omtalade grisdel skulle kunna tillagas på ett bättre sätt
Servera med stekt fläskfilé och klyftpotatis/ris/sallad. Foto. Karin / bevemyrs blogg. Med få ingredienser så måste det här vara en av de godaste såser som en människa kan knåpa ihop