Kött

Kött

  • 8 Recept
Möra revbensspjäll med rökta rödbetor

Möra revbensspjäll med rökta rödbetor

Älskar Adams rib rubb, den gör allt kött fantastiskt mört och gott, köp om ni inte gjort det. Om tiden finns så blir resultatet allra bäst om köttet får ligga några timmar med rubben, gärna över natten
Indonesisk gryta

Indonesisk gryta

Rör ner kött och lök. Lägg över kött och marinad i en kastrull. Skär skinkan i strimlor. Skala och hacka lök och vitlök
kryddiga lammracks

kryddiga lammracks

tillsätt sedan olivolja och gnid in köttet. -) det som gäller är att fort få till en yta på alla sidor av köttet och sedan grilla länge men ändå låta köttet bli lite rosa, då är lamm som godast
Lammracks med rödvinssky

Lammracks med rödvinssky

Mixa och bred blandningen över köttet. Stick in en kötter-mometer och baka i ugnen i ca 40 minuter, tills innertemperaturen är 60° för ljusrosa kött. Låt köttet vila i 15 minuter och skiva det mellan varje ben
Fylld kassler

Fylld kassler

När det återstår 10 minuter av tillagningstiden lägg in tomater och champinjoner bredvid köttet. Skär skivor i kasslern men inte riktigt igenom