Baka sedan ut 6 släta bullar (fler om du vill ha mindre semlor) och låt dem jäsa i 30 minuter. För att göra skorpor, skiva bullarna i tunna skivor när de svalnat och rosta i ugnen, 125 grader i 30 minuter
Hej hallå. Så var det visst redan söndagskväll och dags att förbereda för kommande vecka. Eftersom veckan kommer att bli mer intensiv än vad jag vågar tänka på just nu så känns det bra att jag haft en riktigt fin helg
Jag är väl den hemskaste människan i världen som erkänner det men jag tycker inte om kanelbullar. Vanilj och kardemumma är gott men den där kletiga kanelfyllningen (framförallt den som är i köpebullar) får mig att rysa
Pensla bullarna när de är färdigjästa. Pensla bullarna när de är färdigjästa. Grädda i mitten i ugnen i 225 grader tills bullarna känns färdiga. Grädda i mitten i ugnen i 225 grader tills bullarna känns färdiga