För 8-10 bitar goood tårta behövs. 1 kg ljus formfranskaFyllning. 5 dl creme fraiche100 g crème bonjour med tacosmak1 rund mozzarellaost6 st soltorkade tomater i olja150 g vitlökssalamisaltpepparTäck tårtan med
Kanelbullens dag går aldrig obemärkt förbi här hemma. Kanelbullar är helt enkelt för gott för det. I år uppmärksammade vi dagen genom att baka och äta kanelbullemuffins
Det är bara för något år sedan som jag lärde mig att gilla senap. Jag blir alltid glad när jag lär mig att gilla nya smaker då det "öppnar nya dörrar" i matvärlden
Det råder glasstider nu. Även för Mrs/miss/mr beach på 2000- talet nånting. Jag kom då att tänka på en artikel jag läste om GB- glass och hur jävla mycket skit de har i sina så kallade glassar
Hampus har träning fyra dagar i veckan inkl match på söndag, Daniel får ta hand om en stor del av logistiken eftersom jag påbörjar nytt schema med lite kvällstider, läxor ska betas av, utflykt och skoljoggen ska också avverkas denna vecka med matlådor och extrakläder, jag ska iväg med mina härliga mamseller (ett gäng tjejer som träffas kontinuerligt)