Sill

Sill

  • 6 Recept
SILL MED VÄSTERBOTTENOST

SILL MED VÄSTERBOTTENOST

Häll bort lagen från sillen (skär sillen i bitar om du använder hela filéer). Varva sill & kräm i en burk
Dill- och pepparrotssill

Dill- och pepparrotssill

Låt sillen rinna av väl. Vänd ner sillen och blanda väl. 2 st burkar 5-minuterssill. Blanda crème fraiche, pepparrot, dill, ättisksprit och honung
Skagensill med pepparrot

Skagensill med pepparrot

En riktigt somrig sill med klockrena smaker. Lägg till sist i sillen och blanda väl. 1 pkt 5-minuterssill 2 st sharlottenlök1 & halv dl majonnäsEn halv dl cream fraicheEn halv citronEn halv kruka dill80 löjrom2 msk färskriven pepparrot1 krm salt1 krm svartpepparSkala och finhacka sharlottenlöken och lägg i en skål
Västerbottensostsill

Västerbottensostsill

Klipp sillen i mindre bitar. Blanda sill och osten i créme fraicheblandningen. Gör gärna sillen dagen före den ska ätas