Mina favoriter

Mina favoriter

  • 4 Recept
Mina favoriter
Helstekt kalkon á la Ingelsta

Helstekt kalkon á la Ingelsta

* Ugn 225 grader. **Ugn 175 grader. Dela citronen och stoppa ena halvan i ”halsgropen”. Stoppa fyllningen inuti kalkonen och bind ihop lårbenen

Lussekatter & Lussebullar

Ingredienser. 630 g vetemjöl. 300 g sojamjölk eller vatten. 100 g margarin. 80 g råsocker. 25 g jäst (eller 2 tsk torrjäst)
Godaste rödvinssåsen

Godaste rödvinssåsen

Igår efter att Fredriksson och Stefan blivit finfina surdegsbröd begav vi oss hem till ett par goda vänner för ett förstaklassigt matsurf
Saffransbullar

Saffransbullar

De här saffransbullarna är, tack vare en trevlig mängd socker och smör, mjuka och saftiga. Och russinlösa, tack och lov