Mina favoriter

Mina favoriter

Mina favoriter
Jordgubbsmandelkaka med limesirap

Jordgubbsmandelkaka med limesirap

12 st. Ingredienser. 230 g florsocker. 100 g mandelmjöl. 75 g vetemjöl. 2 ägg. 185 g smält mjölkfritt margarin. 2 tsk rivet skal från lime
Kladdig kladdkaka

Kladdig kladdkaka

Jodå, kladdkakan var ätbar den också. Kanske lite väl kladdig, men ack så god. Detta är en kaka som måste stå i kylskåpet i minst 8 timmar innan den skärs upp
Cafékladdkaka

Cafékladdkaka

Sätt på ungen på 200 grader. Smält sedan blockchokladen, med hjälp av vattenbad eller i micron. Smält samtidigt margarinet och blanda ihop det med blockchokladen
Gluten- och mjölkfria schackrutor

Gluten- och mjölkfria schackrutor

175 g mjölkfritt margarin5 dl finmix + cirka 1 dl till utbakningen2 tsk fiberhusk1 ägg, uppvispat1 dl strösocker2 tsk vaniljsocker2 msk cacaoBlanda samman alla ingredienser utom vaniljsocker och cacao i en matberedare
Gluten- och mjölkfria dammsugare

Gluten- och mjölkfria dammsugare

100 g mjölkfritt margarin1 dl florsocker1 tsk vaniljsocker2 msk kakao3 dl glutenfria sockerkaksmulor1 tsk arraksessens1/2 påse chokladknappar (Odense 70% mörka och mjölkfria knappar)Marsipan av valfri färg
Havrekakor med russin gluten & mjölkfria

Havrekakor med russin gluten & mjölkfria

Knapriga havrekakor. Ingredienser till 18 stora kakor. 175 gr rena  havregryn. 150 gr mjölkfritt margarin. 1 dl råsocker (mer om man vill ha dem söta)
Gluten- och mjölkfria kärleksmums

Gluten- och mjölkfria kärleksmums

Sockerkakan. 75 g mjölkfritt margarin (smält och låt svalna lite)1 dl vatten3 äggulor3 äggvitor (hårt vispade)2,5 dl socker3 dl finmix1 tsk fiberhusk1 msk kakao2 tsk bakpulver1 tsk vaniljsockerRör ihop socker och äggulor
Baka, baka liten kaka...

Baka, baka liten kaka...

20 kakor. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda ihop 3 mosade, mogna bananer (ju mognare desto mer sötma) med 1 tsk ekologiskt vaniljpulver och ½ dl flytande kokosolja i en stor skål/bunke
Bovetekakor (mjölk & glutenfritt)

Bovetekakor (mjölk & glutenfritt)

Värm ugnen till 180°. Rör ihop smör, socker, havregryn, bovetemjöl och kryddan. När det ser grynigt ut knäcker du i ägget och rör lite till så att det blir en jämn smet