Jodå, kladdkakan var ätbar den också. Kanske lite väl kladdig, men ack så god. Detta är en kaka som måste stå i kylskåpet i minst 8 timmar innan den skärs upp
Sätt på ungen på 200 grader. Smält sedan blockchokladen, med hjälp av vattenbad eller i micron. Smält samtidigt margarinet och blanda ihop det med blockchokladen
175 g mjölkfritt margarin5 dl finmix + cirka 1 dl till utbakningen2 tsk fiberhusk1 ägg, uppvispat1 dl strösocker2 tsk vaniljsocker2 msk cacaoBlanda samman alla ingredienser utom vaniljsocker och cacao i en matberedare
20 kakor. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda ihop 3 mosade, mogna bananer (ju mognare desto mer sötma) med 1 tsk ekologiskt vaniljpulver och ½ dl flytande kokosolja i en stor skål/bunke
Värm ugnen till 180°. Rör ihop smör, socker, havregryn, bovetemjöl och kryddan. När det ser grynigt ut knäcker du i ägget och rör lite till så att det blir en jämn smet