Vilken underbar helg. Naturen har verkligen exploderad och fågelkvittret är nästan öronbedövande. Våren är här och jag har hängt första tvätten ute, fått en bukett vitsippor och såklart plockat fram grillen
Äntligen har jag provat att baka surdegsbröd. Jag fick en surdeg av min mamma och gjorde sedan ett helt gäng små surdegar som nu ligger i frysenoch väntar på att bakas
Recept. Evamar. sön, 2013-09-01 18. 47. 15min. (1). Skär renstek, purjolök och sparris i bitar. Rör ihop creme fraiche och pepparrotsvisp, rör ner renstek, purjolök och sparris och smaka av med salt och peppar
Jag skrev i ett tidigare inlägg om en grönsaksdipp som i alla fall gick hem hos mina barn. De åt morötter och blomkål som bara den (fast det är faktiskt inget problem annars heller, än så länge… )
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
I söndags blev det pizzabak här hemma. Vi lagar inte pizza på ofta och man gömmer bort hur kul det är. Om man är ambitiös gör man degen själv, annars finns det bra varianter att köpa i mataffären