Lasagne med hemgjorda plattor Häromdagen gjorde vi en så himla god lasagne. En av anledningarna till varför den blev så himla god var ju givetvis dem hemgjorda lasagneplattorna Mat och odla
Nektarinmarmelad En lång och skön sommarledighet har det varit – och nu när jag är tillbaka på jobbet gör det faktiskt inte så mycket att det regnar I mitt lilla kök
Jordgubbs- och ananasmarmelad Rensa bären och skär dem i klyftor eller halvor om de är små. Låt ananasringarna rinna av och skär dem i ½ cm tjocka bitar Matklubben.nu
Maya´s Persikokaka Sätt ugnen på 175grader. Vispa socker & ägg pösigt. Slå i alla torra ingredienserna i en bunke och rör runt väl, tillsätt det i ägg smeten Matklubben.nu
Osso Bucco i Crock Pot Det är intressant det här, med klassiker. Osso Bucco är en klassiker tänker jag, och ändå skiljer recepten man hittar sig åt ganska mycket Ingen rotmos
StockholmschiliMina kommentarer. När man väl lärt känna chili på helt kött är det svårt att tänka sig skolans chili con carne som samma rätt Ingen rotmos