Mina favoriter

Mina favoriter

  • 6 Recept
Mina favoriter
Petit choux med ädelost

Petit choux med ädelost

Ca 60-70 st tsk. stora. Dagen före. Finfördela rumsvarm Sankt Agur i en liten bunke. Blanda ner creme fraigen och rör rätt kraftigt tills det blir en jämn smet
Frisk efterrätt

Frisk efterrätt

Den här efterrätten kan jag verkligen rekommendera. Gott med blandningen av sött och surt. Receptet kommer från Coop
Ugnsbakad rabarber, vaniljglass och kaksmulor

Ugnsbakad rabarber, vaniljglass och kaksmulor

Ibland är det enkla det goda. Rabarber står sig bra helt på egen hand, inget krångel behövs. Om man är noggrann ska man välja så röda och späda stjälkar som möjligt, det kommer ge kompotten en fin rödrosa ton
Honungsglaserad brysselkål

Honungsglaserad brysselkål

Nu var det väldigt länge sedan jag la upp något här på bloggen mest för att jag inte haft tid att vara speciellt kreativ med min matlagning