Vilt

Vilt

  • 9 Recept
Vilda färsbiffar

Vilda färsbiffar

Nu känns det att hösten är här, mornarna är kyliga och träden börjar skifta färg från grönt till gult
Vilfärsgratäng

Vilfärsgratäng

Börja med att koka potatisen till moset. Fräs löken mjuk i lite smör i en kastrull. Fräs sedan älgfärsen och bacontärningarna i en stekpanna, krydda med krossade enbär ock rosmarin samt krossad rosépeppar
Gratinerad aubergine & rådjursfärs

Gratinerad aubergine & rådjursfärs

Ett par skivor aubergine, lite rådjursfärs och en näve riven ost. Mer behövs inte för att göra vardagen lite lyxigare
Hjortgryta med smaker från skogen

Hjortgryta med smaker från skogen

Hjort, kantareller och trumpetsvamp i en härlig kombination, kryddad med både enbär och rosépeppar. Helt enkelt en suverän höstgryta att njuta av i höstmörkret, tillsammans med ett gott rödvin så är fredagsmiddagen fixad
Renskav med kantareller

Renskav med kantareller

Renskav med kantareller i en gräddig sås. Vi toppar med lite osötade lingon. Portioner. ca 2-4. Ingredienser
Guldvaskarpanna med Renskav & Kantareller

Guldvaskarpanna med Renskav & Kantareller

Att frossa i skogens guld är verkligen lyx i vardagen. Kantarellernas tid är här. Guldvaskarpannan, ett galet gott recept som Liz tipsade mig om på facebook