Deg till baugette, bröd och pizza. Bröd den. Degen lärde jag mig sätta under bakkursen på Solhaga Stenugnsbageri och har bakat både baugetter, bröd, focaccia och även pizza enligt brödreceptet många gånger sedan dess
Hård och knaprig blir skorpan på brödet, nästan som stenugnsbakat. Vänd på det varma brödet och knacka på undersidan, om det låter ihåligt är det klart
Tortilla bröd. Jag spann vidare på pastareceptet och gjorde tortillabröd till kvällens tacos. Samma recept som pastan i tidigare inlägg, istället så gjorde jag två runda bröd på varje plåt, det blev tre plåtar så sex bröd och jag kryddade smeten med vitlök och spiskummin, det blev kanonbra
LivsstilGlutenfria semlor med kokosgrädde Av. Hanna GöranssonPublicerat. 28 February 2017 Dela på Facebook Fettisdagen är äntligen här och självklart vill jag bjuda er på mitt bästa semmelrecept