Marinera kycklingklubborna i 12 timmar i kraftig påse och blanda runt ofta. Lägg kycklingklubborna på ett galler och sätt in i ugnen i 225 grader, ca 45 minuter
Kerstins marinad. Den här marinaden har vi bara testat på fläskfilé och då blir den helt perfekt. Men den kan säkert fungera på andra typer av kött/kyckling också
Vi har ätit väldigt lite kyckling på sistone. Härom veckan slängde jag ihop en marinad till kycklingben, som var väldigt enkelt men samtidigt så otroligt god att jag bara måste dela med mig av den
4 röd chili, spansk peppar2 solo vitlökar1 kanelstång, krossadknappt en tesked kumminfrön1/2 tesked nymalen svartpeppar1 rågad matsked torkad oregano50 g mörk choklad2 dl olivoljasaltskär av änden och kärna ur chili
Söndag och inget mindre än finsk morsdag. De är lyx att få fira morsdag 2 gånger om året. Vad passar bättre än att grilla i vårens och sommarens högtider, när idag tom tittade solen fram och man bara njöt av fulla drag