Italiensk sill med smak av tomat och basilika Imorgon är det midsommar och i år blir det bland annat en italiensk sill med smak av soltorkade tomater basilika och parmesan Kostekonom.se
CURRYSILL MED ÄPPLE OCH PURJOLÖK 1. Låt sillen rinna av (men spara lite av lagen) och skiva i tunna bitar. 2. Blanda ut kryddorna med lagen, tillsätt crème fraiche och majonnäs Abba
Gin & blåbärssill. Gör sillen några dagar före servering så kommer smakerna fram bättre. 1 förpackning 5 minuterssill 8 enbär 1 stor schalottenlök 1,5 dl vatten 1 dl strösocker ½ dl ättikssprit 12 % 2 msk gin 1 dl blåbär, frysta Lag Carinas Mat och Prat
Pepparrotssill Låt sillen rinna av och skär den i bitar. Blanda crème fraiche, gräddfil, pepparrot, senap och dill. Smaka av med salt Hemmets Journal
Proffskockarnas griljering 1) Sätt ugnen på varmluft ca 225 grader (varmluft ger skinkan en jämn gyllenbrun färg). 2) Blanda samman ägget, senapssorterna och honungen (samt ev Matklubben.nu
Västkust Sill Ingredienser. 4 inlagda Sillfiléer. 3 hg Räkor med skal. 2,5 dl Syrad Grädde. 1 liten Röd Lök, finhackat. 3 msk Rom Helande Mat!