Julmat

Julmat

  • 7 Recept
CURRYSILL MED ÄPPLE OCH PURJOLÖK

CURRYSILL MED ÄPPLE OCH PURJOLÖK

1. Låt sillen rinna av (men spara lite av lagen) och skiva i tunna bitar. 2. Blanda ut kryddorna med lagen, tillsätt crème fraiche och majonnäs
Gin & blåbärssill.

Gin & blåbärssill.

Gör sillen några dagar före servering så kommer smakerna fram bättre. 1 förpackning 5 minuterssill 8 enbär 1 stor schalottenlök 1,5 dl vatten 1 dl strösocker ½ dl ättikssprit 12 % 2 msk gin 1 dl blåbär, frysta Lag
Pepparrotssill

Pepparrotssill

Låt sillen rinna av och skär den i bitar. Blanda crème fraiche, gräddfil, pepparrot, senap och dill. Smaka av med salt
Proffskockarnas griljering

Proffskockarnas griljering

1) Sätt ugnen på varmluft ca 225 grader (varmluft ger skinkan en jämn gyllenbrun färg). 2) Blanda samman ägget, senapssorterna och honungen (samt ev
Västkust Sill

Västkust Sill

Ingredienser. 4 inlagda Sillfiléer. 3 hg Räkor med skal. 2,5 dl Syrad Grädde. 1 liten Röd Lök, finhackat. 3 msk Rom