Fick ett infall att köpa kassler när jag var på maxi, men den blir alltid liggandes i kylet hemma ett tag för jag kan aldrig bestämma mig vad jag ska göra med den
Imorse fick hela familjen en välförtjänt sovmorgon. Vår sexåriga son var den som vaknade först och han kom in till oss klockan 10 och sen låg vi och pratade länge innan vi orkade gå upp
Tillagning kokt torsk. Lägg torsken i en kastrull och häll i vatten så att all fisk täcks av vattnet. Om man använder torskfiléer lägger man i dem hela i kastrullen, använder man djupfryst torsk kan man dela "fiskblocket" i fyra delar innan man lägger ned fisken i kastrullen
Bryna lite. Information, hämtat från in en stektermometer och stek i mitten av ugnen i 125º. När den visar 50º är filén röd inuti, vid 55º rosaröd och 60º rosa
1. Smöra formen och täck botten och upp på formens kant med smördeg. 2. Smält osten i en kastrull på låg värme, tillsätt creme fraichen, koka samman lite under omrörning så det inte bränns i bottnen
Det här känns som en lite bortglömd maträtt, svensk husmanskost för hela slanten, men sååå gott. Helst ska det vara så pass mycket pepparrot i såsen att det går upp i näsan