En riktig god rätt med sting i. Jag använde jumboräkor, tycker dom passar bra i matlagning. 4 port1 gul lök1 vitlöksklyfta250 g färska champinjoner1 msk smör1 paprika1 chilifrukt2 dl creme fraiche1 burk krossade tomater1 msk tomatpuré1 fiskbuljongtärning500 g skalade räkorsaltpeppartimjancayennepepparpaprikapulverBryn finhackad lök och vitlök i lite smör, tillsätt sedan delade champinjoner och fräs tills allt vatten är borta
Ett bröd som passar till alla tillfällen. Idag fick vi gäster och vips så var ett bröd klart. Detta är ett ganska kul recept för ni smaksätter själva med en färskost
Ett hållbart och lite saftigt bröd som kan smaksättas i det oändliga. Det första "basbrödet" innehåller olivolja och havsalt, det andra är smaksatt med soltorkad tomat och oregano och den tredje med svarta oliver, rosmarin och timjan