Även om choklad är gott, riktigt gott, så kan det ibland för mycket. De flesta godisar som man gör på hemmaplan brukar ju också innehålla choklad eftersom det är en ganska enkel ingrediens
Jag älskar varma eller i allafall lite varmljumna efterrätter på höst och vintern. Och nu när vissa lyckliga kan skörda egna päron och äpplen från trädgården gäller det att passa på
Förra veckan så kokade jag päron och smakerna var självklara att det skulle vara Julkänsla över dom. Dessa passar perfekt till både ostbrickan eller som dessert med ringlad, mörk choklad över
Det här kan mycket väl vara världens godaste tryffel. Iallafall om mina smaklökar får bestämma. -). Choklad och Kolatryffel med en liten Touch av lakrits och hallon
Alltså december månad är ett enda bakande, pysslande och godistillverkande. Julmust dricks varje dag och om jag i vanliga fall försöker att inte äta socker på vardagarna så är det ett enda sockerrus hela veckan lång just nu