Kött

Kött

  • 5 Recept
Boeuf Bourguignon i Crock pot

Boeuf Bourguignon i Crock pot

Och, köttet blir så mört att man inte tror det är sant. Häll över köttet i Crock Pot. Jag kan inte prata nog om hur gott det här blev i Crock Pot grytan
Fläskfilé & bacon gratäng

Fläskfilé & bacon gratäng

Sätt ugnen på 150grader. Skär fläskfilén i bitar. Stek till fin färg,. Skär bacon i mindre bitar och stek på hög värme fort
Grönpeppargryta (slowcooker)

Grönpeppargryta (slowcooker)

jag serverade rotsellerimos till och så klart SALTGURKA som jag alltid har till köttgryto. Man kan ändra + eller – och jag valde 8 timmar (motsvarande 8 timmar low) eftersom jag ville ha köttet så mört som möjligt. 6Ingredienser1 kg grytbitar2 gula lökar2 morötter4 vitlöksklyftor elelr 1 vitlök solo2 dl vatten1,5 dl mörk balsamvinäger1,5-2 msk mortlad grönpeeppar1 msk dijonsenap1 msk tomatpuré2 tärningar köttbuljong eller fond2 msk tamari soja2 krm svartpeppar2 dl creme fraichesmör att bryna köttet i2 dl syltlökInstruktionerBryn köttet i smör i het panna, lägg över i grytan
Boeuf Bourguignon i crockpoten

Boeuf Bourguignon i crockpoten

Värm stekpannan ytterligare tills den är rykande het, (häll i lite mer olja om det behövs) och bryn köttet i omgångar tills det är brynt runt om, när det är färdigt så lägg det tillsammmans med baconet
Kalops i crock-pot (Slowcooker)

Kalops i crock-pot (Slowcooker)

Smakerna från köttet, löken och kryddorna kommer verkligen fram när man kokar den sakta i låg temperatur