Mat och träning har alltid varit mina största intressen och jag är så glad att jag äntligen har bestämt mig för att jobba med det, både på mitt ”riktiga” jobb och med mitt företag
Jag ville vara smal sommina tjejkompisar och att svälta mig själv var den enda vägen dit. Min relation till mat var helt rubbad och mina dagar kretsade ständigt kring just rädslan och hatet till mat
– Jag accepterade att jag inte var riktigt frisk i mitt beteende och jag lovade min mamma att lyssna på henne och görasom hon säger och det var att gå på mina behandlingar på Mando
Det blir liksom lite för mycket av det goda. Visserligen tycker jag att det är godare att äta pannkakor varma, men på utflykt har man sällan tillgång till mikrovågsugnar och kall pannkaka på utflykt är inte helt fel det heller
Det protein jag använde var smaken blueberry cheesecake och jagsomälskar proteinpulver tycker såklart dom blev godast men detta kan du göra utan och det är så receptet är i grunden
Rullat till en boll och spetsat på pinne blev det till en perfekt mumsbit som bara smälte i munnen. Jagälskar kladdkaka, chokladfrosting och vit choklad så jag kunde föreställa mig att kombinationen av dessa skulle bli mycket gott
En sötsak som passar både stora och små, både att göra och att äta. Tillsätt lite färskost och chokladsås i taget till det blir en kletig deg som går att forma
Efter att jag hade stansat ut hjärtan till den rostade mjuka pepparkakan fick jag en hel del kaka över och det kan man ju inte bara kasta bort, så då passade detta utmärkt
Om man somjag jobbar sakta kan det vara bra att ta ut några bollar i taget ur kylen, så att de inte hinner bli rumstempererade och kletiga, för då är de svårare att arbeta med
Men här kommer iallafall kanongoda Cup Cakes med apelsinsmak och färskosttopping. Smält chokladen och blanda med Philadelfiaosten, strö över lite apelsinskalsom dekoration
Vi pratade om spädbarns skötsel idag (ett av mina favoritämnen) och att varken jag eller hon nånsin skulle drömma om att hålla ett schema med sovtider eller mattider för en bebis
Jag gjorde sedan en färskostglasyr. 4,75 dl mjöl (jag hade glutenfri mix). Jag gjorde minimuffinsar, så jag fick 50st. Jag delade sedan upp den i 3 bunkar och färgade i olika färger. Fick en tjusig sprits av sambon så jag kan spritsa 3 färger samtidigt. 4,75 dl mjöl (jag hade glutenfri mix)