Nyttiga bananmuffins med smak av apelsin 12 stycken. 50 g russin. 3 msk färskpressad apelsinsaft. 140 g vetemjöl. 140 g fullkornsmjöl. 1 msk bakpulver. 115 g råsocker Emmas Matblogg
Oxfilé med rosépepparsås En sås som är mycket smidig att göra och dessutom supergod. Ingredienser. Höga mittbitar av oxfilé á 170 g/pers Sandbergs receptblogg
Stekt oxytterfilé, gott en fredag efter jobbet Erkänner att jag var skeptisk till denna köttbit men bestämde mig för att prova en dag och jag erkänner också att jag ändrat mig Make Ahead Food
Stekt röding, potatisplättar med sambal och limesås Röding. Salta och peppra fisken med citronpeppar. Stek fisken i ugn på 125 grader tills temperaturen är 60 grader, då är den klar att äta (detta tar ca 30 min, tiden varierar beroende av tjockleken på fisken) Emmas Matblogg