Annso

Annso

  • 7 Recept
Matglad i grönsaker
KIMCHI!!!

KIMCHI!!!

Att jag inte har något om emot långsam och något omständig matlagning kommer nog inte som en nyhet och mitt i min koreansk/japanska period innebär det självklart (
Kimchi

Kimchi

Dela salladskålen i kvartar, skär bort roten och separera bladen i en stor skål. Salta kålen och låt stå ca 1 tim
Smarriga pizzabullar som inte behöver jäsa

Smarriga pizzabullar som inte behöver jäsa

Sätt ugnen på 200 grader. Förbered en plåt med 20 bullformar på. Finhacka timjan o sen blanda alla ingredienser i en skål förutom skinka o ost
Kimchi chun - smarriga koreanska pannkakor

Kimchi chun - smarriga koreanska pannkakor

Kimchi chun - smarriga koreanska pannkakor. Här kommer ett recept på jättegoda koreanska pannkakor som jag alltid äter som förrätt på min favoritrestaurang Arirang
Picklad rödlök med chili!

Picklad rödlök med chili!

Hallå,. Så var det dags för lite recept igen, ett tillbehör tänkte jag bjuda på idag såhär på kvällskvisten
"Picklad" rättika med chili

"Picklad" rättika med chili

12 November 2016. Allmänt. "Picklad" rättika med chili. Rättika kan jag känna är en sådan underskattad rotfrukt
Strimlad majrova i stark och syrlig dressing

Strimlad majrova i stark och syrlig dressing

Den här rätten stötte jag först på i Fuchsia Dunlops Sichuan Cookery vilken (som jag nämnt många gånger tidigare) är något av det bästa som skrivits i väst om kinesisk matlagning