Skär kasslern i skivor. Låt broccolin tina något. Lägg kasslern och broccolin i en smord eldfast form. Vispa grädde och blanda ner champinjonstuvningen
Hej på er. Igår var första "riktiga" arbetsdagen för mig på nya stället. Jag har ju under 8 veckors tid arbetstränat där och då går man hela tiden utöver den ordinarie personalen
I och för sig säger det nog mer om mina fördomar än om Italien vid närmare eftertanke. Satt och letade recept och hittade då detta gamla recept från en kokbok som heter "Smala Italien" utgiven av Viktväktarna
Bouillabaisse är en supegod fisksoppa med saffran i och skaldjur. Vet inte om detta är en tvättäkta bouillabaisse men denna blev i alla fall riktigt god och jätteenkel att göra, så den rekommenderas varmt
Så var denna dagen snart slut och det enda vi kan göra är att blicka tillbaka och minnas den. Min dag har varit bra med sömn på dagen då jag jobbade natten som gick och skall jobba även denna
Stek upp strimlad kyckling i lite olja, salta och peppra. Lägg i grönsakerna och stek upp. Blanda i grädden som du blandat i sweet chili + kryddor och sedan i med nötterna
Detta är en soppa som jag gjorde ofta när jag var med i Viktväktarna, men det är några år sedan och sen dess har jag inte gjort den så nu tyckte jag att det var dags
När såg denna recept hos min vän Frostrosor, visste jag direkt att det borde jag kunna också lyckas med och det sparar mig otroligt mycket tid att baka jämfört med göra kanelbullar
Måndag och ännu en strålande vacker dag ute. Dagen recept är ett riktigt "rest-tips". Denna svängde jag nämligen ihop av sådant jag hade hemma i kylen, lite rester av en tidigare pastamiddag
Måndag, ny vecka och nya möjligheter. eller. Har varit på möte på försäkringskassan i hopp om att få lite klarhet i vad jag ska till att börja göra nu när min sjukskrivning går ut