Dillpestobakad lammfiléLammfilé. 1½ kilo lammytterfilé. Dillpesto. Plocka dillkvistarna fråm stjälken och grovhacka dem. Kör dillen med pinjenötter, vitlök och olivolja i mixer till en knallgrön röra Matklubben.nu
Dillpestobakad lammfilé Torka lammytterfilén och krydda med peppar. 600 g lammytterfilé. Sätt ugnen på 125º. Plocka ut dillvipporna till dillpeston och grovhacka dem kokschefen.se
Lammfilé med örttäcke Lägg lammfiléerna i en grund ugnsfast form och lägg på generöst av örtblandningen. 4 lammfiléer à 125 g Matklubben.nu
Lammfilé med chèvrepotatis och klassisk ButlersåsLamm. Fantastisk god potatis (den blir det fler gånger), lamm är också bra och såsen var inte dålig men jag hade hellre haft en rödvinssås Hemma på min gata