Fläskkött

Fläskkött

  • 3 Recept
Gratäng med fläskfile och skinka

Gratäng med fläskfile och skinka

Foto. Martina. Ca 575 kcal/port med ris Ca 354 kcal/port utan ris. 4 port. 400 g fläskfilé. 1 msk smör. 250 g rökt skinka i bit
Österländsk köttgryta

Österländsk köttgryta

Österländsk köttgryta4 portionerca 500 g fläskkött, färskt benfritt av bog eller skinka2 gula lökar, hackade1 morot, skivad1 purjolök, strimladmargarin att steka i1½ tsk curry2 dl vatten + 1 kalvbuljongtärning2 msk soja, äkta½ msk vinäger1 tsk paprikapulver1 krm ingefära1 vitlöksklyfta, pressad1 banan i skivor1 äpple i tärningar2 dl minifraicheljus maizenaredningev salt, peppar (tyckte inte jag behövdes. ca 500 g fläskkött, färskt benfritt av bog eller skinka