Den irländska kalvsteken som inhandlades billigt på ICA såg riktigt fin ut och skulle säkert bli mycket bra tillsammans med en god sås och kokt potatis
Detta är en köttgryta som Tommys lillebror Pelle har bjudit oss på för länge sedan, och den har blivit en klassiker för oss när vi vill förbereda, och gärna tillagar vi den dagen innan, ju godare blir den
Min mamma hade gjort en supergod tonfiskröra. Bad naturligtvis om receptet. Har gjort om det lite och har precis gjort en ny omgång som står i kylen och drar till sig
Västerbottenbiffar. Godmorgon onsdag. Idag sägs det att min älskade sol ska göra ett litet återtåg efter två ganska mulna och lite regninga dagar, så nu håller jag alla tummar jag bara har för att det blir så
Ingredienser Portioner. 4 ca 500 g nötfärs 1 msk olja 1 påse tacokrydda (à 40 g) 2 dl vatten 340 g majskorn 600 g Chunky Salsa 320 g tortillabröd 100 g riven ost Sallad 1/2 isbergssallad 1 msk vitvinsvinäger 1 msk olja salt och peppar Till servering 1/2 gurka 1 1/2 dl gräddfil Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Först vill jag passa på och säga god fortsättning på det nya året. Hoppas alla haft en fin jul. Här kommer nu ett recept på en jättegod fläskytterfilé i godaste såsen
Idag kör vi sjukstuga här – inte för ett barn utan för TRE. Filip är än så länge bara lite snuvig, men de två stora har ordentliga förkylningar toppat med feber… Puh
Ostkräm. Vispa ihop färskost, smör, limeskal, pressad vitlök och persilja. Krydda köttet med salt och peppar och stek i het stekpanna med smör och rapsolja någon minut per sida