Chef Anton

Chef Anton

  • 2 Recept
Tacopaj

Tacopaj

Ingredienser Portioner. 4 Deg 3 dl vetemjöl 50 g smör eller margarin 1 dl kvarg (10 %) 3 msk kallt vatten Fyllning 500 g nötfärs 1 msk smör eller margarin 2 tsk tacokrydda 1 dl vatten 2 dl crème fraiche (paprika, chili) 250 g körsbärstomater 2 - 2 1/2 dl riven ost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Mjöl olika sorter 5
Risotto med skogschampinjoner

Risotto med skogschampinjoner

Ingredienser Portioner. 4 3 schalottenlökar 1 vitlöksklyfta 9 dl svampbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 2 msk olivolja 3 dl carnaroli- eller arborioris 2 dl vitt vin eller matlagningsvin 250 g kastanjechampinjoner 3 msk smör 2 dl riven parmesanost salt och nymalen svartpeppar ruccola till servering Lägg till i inköpslistan