Biff med bambuskott och champinjoner – kinamat hemma! Hej på er. Vi är ett stort fan av kinamat här hemma. Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås Alla Goda Ting
Lammfärsgratäng med aubergine och potatis Bryn färs och lök och lägg över i en gryta. Skär upp aubergine i skivor och bryn i olivolja en stund och blanda ner i grytan Matklubben.nu
Bräserad älgbog med rotfruktspytt och savoykålsfräs I lördags blev det ett riktigt långkok med bog på älgkalv som brässerades i rödvin i 4 timmar. Av det blev det också en underbar rödvinssås Smått & gott
Durumbröd på surdeg Dessutom körde jag helt och hållet i köksmaskinen, trots att receptet vill ha handknådning… men mina taskiga artrosleder är inte med på det alls The Accidental Baker
Kålpudding à la Monika Sätt ugnen på 175 grader. Kok matriset och låt det svalna. Skär bort den grova stocken och ta bort de yttersta bladen från kålen Matklubben.nu
Kålpudding enligt Mannerström Skär ut rotstocken ur kålhuvudet och förväll det i lättsaltat vatten 10-15 minuter (den längre tiden för vitkål) Matklubben.nu