Jag gjorde så god kyckling idag. Ta ut formen och pensla kryddblandningen över kyckling. 1 kg kycklinglår, klipp m sax bort skinn och fetr (nästa gång så blir det med hälften kycklingfiléer). Skala och skär 3 lökar i åtta bitar per lök och krossa en vitlök och lägg bland kycklingbitarna. Är formen torr så häll i ngn dl vatten och 1 msk kycklingbuljong. När kycklingen varit inne de sista 30 min så ta ut formen och lyft ur kycklingen. Lägg tillbaka kycklingen ovanpå riset och låt det vara i ugnen i 25-30 minuter. 1 kg kycklinglår, klipp m sax bort skinn och fetr (nästa gång så blir det med hälften kycklingfiléer)
Kyckling. Tina kycklingen. Blanda alla grönsaker och kycklingben på en ugnsplåt. Blanda samman olja, kycklingfond, honung, spiskummin, paprikapulver, kanel, salt och peppar i en skål
LÄGG KYCKLINGEN I MARINAD. 4 person 1 kg kycklinglårfilé 2 sötpotatis 4 potatisar 4 rödbetor4 morötter 1 rödlök Valfri mängd oliver (svarta el gröna. 1 kg kycklinglårfilé 2 sötpotatis 4 potatisar