Skär varje kycklingfilé i 3-4 strimlor på längden. Skala vitlöksklyftorna och hacka dem grovt. Vispa ihop hacket med rapsoljan, sojan, rosmarinen och dragonen
Kycklingfilé passar bra som buffémat. Går att servera både varm och kall. Även detta recept är från den goda buffén som vi blev bjudna på förra helgen hos min syster
Man kan såklart variera med vilka örter man vill, men den här gången var det bara salt och vitlök på mina potatisar som sen åkte in i ugnen på 175 grader ca 45 minuter ( kan variera på potatissort och storlek på potatisen)
Jättegod middag idag. Dock orkade jag inte vänta på att köttet skulle bli helt klart och eftersom det är fläskkött sitter jag här och är orolig för att ha fått galna-gris-sjukan eller något
Jätte jätte gott. Detta behöver du. 750 gr fläskytterfilé500 gr champinjoner2 tomater150 gr fetaost½ kruka basilika1 rödlök½ kruka kruksallad1 stor näve babyspenatblad1 burk kronärtskockorsaltpepparsmör att steka i
Ända sedan jag såg det här receptet hos Matplatsen i somras så har jag varit sugen på att testa. Efterrätter som kan förberedas och förvaras i frysen och sedan tas upp vid behov är alltid lika bra
Dessa festliga och glutenfria marängbakelser gjorde jag för ett tag sedan. Ni som följt min blogg länge vet att jag bara älskar maräng i alla dess former och skepnader