Smördegsinbakad fläskfilé med holiday dip Vi dammar av en gammal 70-talklassiker som inte är att förakta. Smördeg in all its glory. Smarrigt värre Smaskelismaskens
Fläskfilé med kantarellsås Putsa köttet och skär det i skivor. Ta upp köttet och koka ur stekpannan med vattnet. Lägg köttet i mitten och häll på såsen Hemmets Journal
Casabarco (Köttgryta) God köttgrytaDen här köttgrytan heter Casabarco och den för tankarna tillbaka till när jag träffade min man LCHF till vardag och fest
Tjälknöl av fransyska Enligt ursprungsreceptet så använder man sig av älgkött när man tillagar denna delikatess. Kött. Ta ut det frusna köttet ur dess förpackning Matmonstret
Tjälknöl / Tjälknul efter ca 2-3 timmar går det sätta i en köttermometer i steken. Vid 60 grader på köttermometern är köttet rött inuti Fredriks Frestelser