Nu ska ni få ett underbart gott recept på en kycklingwok med cashewnötter. Smakar som de kyckling med cashew som jag går ut och äter på luncherna i stan och som jag längtar efter
Skär kycklingen i bitar. Höj värmen och stek kycklingbitarna tills de fått fin färg. 3 kycklingfiléer. Skär lökarna i klyftor och finhacka chili och vitlök
4st kycklingfiléer. Skär ett snitt i varje kycklingfilé och fyll den med 1-2 skivor mozzarella, soltorkade tomater & basilika. Häll över creme fraichen och ställ in formen i ugnen i 200 grader, 40 minuter (eller tills kycklingen är klar). Serveras med grönsallad och potatis 4st kycklingfiléer
Rör ihop grädde, puré, ajvar och oregano och häll över kycklingen. 4 portioner 600 k kycklingfilé (gärna innefilé som tinar fortare) smör till stekningsalt och peppar2 dl vispgrädde 2 msk tomatpuré 3 msk ajvar relish 1 tsk torkad oregano8 st cocktailtomaterostSkär kycklingen i mindre bitar och stek i smör så de får färg. 600 k kycklingfilé
Jag testade att göra en krämig saffranssås som kycklingen fick ligga och puttra i. Börja med att steka kycklingen i lite olja eller smör, tills den får färg