Igår firade vi mamma på Ulla-dagen med somriga muffins. Muffinsen fylldes med vaniljkräm, vit choklad och jordgubbar och då kan man nästan inte misslyckas
Det är ju vansinnigt gott med crème brûlée, men efter att ha provätit sig igenom ett dussintal olika crème brûlée så är inte lika kul och gott längre =) Presis som med crème caramellen laborerar vi i skolan fram det ultimata receptet på crème brûlée
Här kommer cheesecaken vi åt till efterrrätt på nyårsafton. 12 st digestivekex. 75gr smör. 3 msk socker . Mixa ihop de här tre ingredienserna och tryck ut i en form med löstagbar kant
Trots att jag ogillar choklad kan en snygg chokladkaka ändå fresta. Kanske inte så mycket smaklökarna som det estetiska i en perfekt och vacker bit chokladtårta eller tryffel
En klassisk dessert Chokladmousse var en dessert jag gjorde i mängd på 80 och 90-talet. En riktigt god avslutning på en finare middag, som är enkel att göra och går att förbereda i god tid
En av de lättaste efterrätterna som gå att göra men med ett imponerande resultat och allt går att förbereda i god tidTill 4 formar à 1 dl (formarna är ett måste)100gr smör 2 äggulor 1 ägg 0,5 dl socker ¨150 gr mörk choklad vi köper alltid fair trade då vet vi att man kan äta med gott samvete och all heder till Anton Berg som bara har fair trade