De här snittarna gör du på precis samma sätt som mina andra tunnbrödssnittar. Till kräftskivan gjorde jag smördegsflanet med potatis, prosciuotto, parmesan och tomater igen
Har ni upptäckt sötpotatisen. Vi fastnade för den i somras. Har fått för mig att jag inte gillar det men har nog ätit det på fel sätt de gånger jag provat
Bernaisesåsen (Sauce Béarnaise) kommer ursprungligen från området Béarn i sydvästra Frankrike där den har använts till deras inhemska mat sedan urminnes tider, den gjordes dock med olja istället för med smör
Röding. Salta och peppra fisken med citronpeppar. Stek fisken i ugn på 125 grader tills temperaturen är 60 grader, då är den klar att äta (detta tar ca 30 min, tiden varierar beroende av tjockleken på fisken)
Båda rätterna var grymt goda, riktiga favoriter. Igår var det dags för Thailändsk matlagningskurs igen, på schemat stog thailändska vårrullar och Käng-ka-ri-kai (kyckling curry)