Anneli

Anneli

  • 5 Recept
Budino alla genovese (timbal på kalv och kyckling)

Budino alla genovese (timbal på kalv och kyckling)

Det här blev riktigt gott. Milda, fina smaker som påminner om Wallenbergare. Och om vi inte hade haft den här bloggen hade vi förmodligen aldrig någonsin varken lagat eller ätit timbal
Festlig laxtimbal

Festlig laxtimbal

Ugn 175°. Lägg lax och cream cheese i en matberedare monterad med kniv och kör till en slät massa. Tillsätt saltet, grädden och äggen, ett i taget, medan maskinen blandar
Grönsakstimbal

Grönsakstimbal

Sätt ugnen på 175°C. Sätt in en långpanna och häll i vatten. Smörj 6 portionsformar väl med Milda. Koka upp 3 olika kastruller med lättsaltat vatten
Timbal på räka och lax

Timbal på räka och lax

Räkor och lax är aldrig fel ihop. En len timbal på just detta som rundas av med en riktigt god räksås. 4 personer
Timbal

Timbal

I helgen provade jag att laga något som i Vår kokbok kallades "timbal" och som jag uppfattade som en slags blandning mellan paté och köttförslimpa