Grillad röding är enkelt och tacksamt då det är en fet fisk som tar åt sig av de goda grillsmakerna. Dessutom är det ju supernyttigt som kom igen nu, grilla mer fisk
Julbordets köttbullar brukar gå åt i ett nafs här hemma. Många köttbulls-älskare här och det är lika roligt varje år att få till den goda smaken, konsistensen och låta familjen smaka av under tiden man steker
Att få en perfekt tillagad fisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen
Som barn avskydde jag fisk. Ja fisken har gjort en helomvändning i Gourmetmorsans liv. Jag ska nog villigt erkänna att jag inte är den bästa på att exprimentera med smaker och fisk i mitt eget kök
Fisk/skaldjur,. När äggsåsen är klar lägger du ner torsken i det kokande vattnet, sänker värmen och låter fisken sjuda 5-6minuter tills den är nästintill genomkokt
Jag får ofta frågan om recept på fisk och får uppfattningen att många precis som mig tycker att det är lite läbbigt att ge sig in på att laga fiskrätter