Lägg grönkålen och osten i pajskalet. Välj glutenfri pajdeg. Lägg pajdegen i en pajform, ca 24 cm i diameter (för 4 port). Grädda pajen mitt i ugnen 20-25 minuter eller tills äggstanningen stelnat
Nu är det minsann dags att skicka denna paj vidare till er så här dagen-mitt-i-veckan till ära. En otroligt mättande och smarrig kycklingpaj med mycket god fyllning
Kycklingpaj. I onsdags gjorde jag en såinibängengod kycklingpaj så Ni anar inte. Tjoffa i alla ingredienser till pajdegen i en matberedare, kör tills allt gått ihop sig till en deg
Knåda ihop pajdegen och platta ut i en pajform. Pajdeg. Fyll upp pajskalet och sedan in i ugnen i ca 30 minuter, ta ut pajen och strö över riven mozzarella
Pajdegen. Knåda ihop till en deg, och platta ut i pajformen. Den här blev jag alltså bjuden på i lördags men det lär inte dröja innan jag gör den själv för den var riktigt god och en paj som hela familjen lär tycka om