Mina favoriter

Mina favoriter

  • 5 Recept
Mina favoriter
Kanongott vitlöksbröd

Kanongott vitlöksbröd

Kanongott vitlöksbröd. Vi åt ju kräftor häromkvällen och då brukar vi alltid göra vitlöksbröd till, dels för att det är väldigt gott och dels för att Oskar också ska bli mätt eftersom han inte är jätteförtjust i kräftor
Dillkött à la Per Morberg

Dillkött à la Per Morberg

Dillkött à la Per Morberg. 4 port. 500 g kalvbog/nötgrytbitar1 gul lök1 purjolök (det vita)1 morot2 st lagerblad10 st vitpepparkorn1 kvist timjan3 tsk salt2 dl gräddedillreduktionidealmjöl1 dl grovt hackad dill till såsenDillreduktion
Dillkött à la Per Morberg

Dillkött à la Per Morberg

Skär köttet i 2-3 cm stora tärningar. Koka upp köttet en gång i kallt vatten för att blanchera det. Häll av just när det kokat upp
Dillkött

Dillkött

Ett recept ur Per Morbergs bok Morberg lagar husmanskost. Väldigt gott recept. Köttet riktigt smälter i munnen