1) Sätt ugnen på 200 grader. 2) Smörj en form ( ca 1,5 L stor). 3) Blanda mjölsorterna, bakpulvret, linfröna, solrosfröna, soltorkade tomaterna och saltet i en bunke
Risenta har kommit ut med två glutenfria nyheter. Det var längesedan jag bakade bröd så jag rotade runt i köksskåpen (det är inte det lättaste kan jag säga, skåpen är proppfulla med saker och vet inte ens vad jag har och inte har) och hittade en påse med Durramjöl som jag fick från Risenta för ett tag sedan
Var så baksugen häromdagen och såg att jag inte hade något bröd kvar i frysen. Äter inte så ofta bröd men till helgen kan det vara gott att ha när man hinner äta lite längre frukost
I det här knäcket har jag använt de härliga teffgrynen från daCarla som egentligen är avsedda för gröt, men som också gör sig alldeles utmärkt i matbröd