Matiga piroger Blanda ihop degen i matberedare eller på bakbordet. Låt vila i kylen medan fyllningen görs. Skala och hacka löken Hemmets Journal
Piroger med olika fyllning Deg. Blanda mjöl och salt och finfördela smöret häri. Vispa upp ägget med ättikssprit och vatten och häll i smör- och mjölblandningen Hemmets Journal
Focaccia II Rör ut jästen i vatten som värmts till 37°. Tillsätt olivolja, salt och vetemjöl. Knåda degen och låt den jäsa ca 30 minuter under bakduk Hemmets Journal
Bröd i långpanna Mät upp grynen, kli och smör i en bakbunke. Koka upp vattnet och häll det över blandningen. Rör om och låt svalna tills det är fingervarmt Matklubben.nu
LCHF Bröd med mandelmjöl Ett supergott alternativ till en kolhydratfattig kost eller bara för att det är gott. Mamma hade fått receptet på sitt jobb och testade det ikväll… I like it Kardemumma Gumman