Dessa ljuvliga cupcakes kan serveras såväl på barnkalas eller till bröllop. Frostingen blir luftig och söt med marshmallow fluff och inte fullt så kompakt och tung en vanlig smörkräm kan bli till cupcakes
Den här supersmarriga kakan har jag gjort en gång tidigare. Att jag gör samma kaka flera gånger hör inte till vanligheterna eftersom det alltid finns nya recept att testa, men vissa blir ju favoriter och förtjänar att bakas om och om igen
Mycket blåbär blir det nu. Men det är ju blåbärstid, så det får bli så. Dessutom fyller min äldsta dotter Josefin år precis idag, och hon älskar blåbär, så det passar väl bra att gratta henne på det här sättet
När det kommer till chokladkakor har jag nolltolerans. Jag betackar mig för de alltför vanligt förekommande torra chokladsockerkakorna, och jag får allergiska reaktioner av så kallade kladdkakor, som i grund och botten bara är dåligt gräddad kaksmet
Detta är en gammal bild men de finns nästan inget som kan slå dumlekakor om ni frågar mig. När kakorna är klara och och du tagit ut dem ur ugnen lägg på en noblesse på varje kaka så de smälter lite innan de kallnar