Kalkon Ca 10 portioner kalkon. 1 kalkon på ca 4,5-5 kg. Vitlökssmör. 200 g rumsvarmt smör. 3 msk olivolja. 3 vitlöksklyftor Zeinas Kitchen
Kycklinggulasch - mums! se henne Kycklinggulasch. Vincent tyckte kycklingen var okej men inte wow. hmm ja ja han åt kycklingen med lite ris En blogg om LCHF/KETO och träning
Serranolindad kyckling med potatiskaka Skär en skåra i kycklingen o fördela färskosten. Ta ut kycklingen o låt vila. 3 kycklingfileer. linda in kycklingen i 2 st skivor serranoskinka var. 3 kycklingfileer 3 msk phiadelphia ost Jordgubb o Lime
KYCKLING MED PARMASKINKA OCH BALSAMSÅS ½ msk kycklingfond. Krydda kycklingen med salt, peppar och oregano. Linda skinkskivorna runt kycklingen och lägg i en ugnssäker form Gourmet light