Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Koka upp grädden, slå den över mjölkchokladen, vispa tills all choklad har smält, rör ner gelatinbladen och mjölken, sila
Man kan såklart variera med vilka örter man vill, men den här gången var det bara salt och vitlök på mina potatisar som sen åkte in i ugnen på 175 grader ca 45 minuter ( kan variera på potatissort och storlek på potatisen)
I lördags åt vi en av mina favoriträtter som min mamma alltid lagar åt mej - Kyckling Sambal oelek. Nu är det åter igen måndag morgon och helgen har redan passerat förbi i en rasande fart
Har ni gjort något julgodis ännu. Jag vet att en hel del väntar till dan innan julafton så här kommer ett tips på en slående favorit som är uppskattad av både stora som små
En falukorvsring i ugnen. Lite ost och lite senap. Det väcker på något sätt barndomsminnen för mig. Jag förknippar rätten med tidigt 80-tal, då vi åt den då och då