Mina tankar vid spisen rörde sig mot att använda fräst purjolök och champinjoner också nästa gång. Jag återkommer gärna till fläskfilé när jag vill göra något festligt men ändå enkelt
Även jag fick lämna ett bidrag till broders 40-årsfest och det kulinariska utbudet. I vintras bjöd jag på vit sparrissoppa med de här snittarna till och de blev väldigt uppskattade då
många översteker kyckling med rädsla för salmonella, men med en temperatur över 70 grader så är den risken inte längre aktuellFör mina stora kycklingfiléer tog det ca 15 minuter att nå en innertemperatur på 72 graderLägg dem nu på några lager folie och linda in precis som med oxfilénLåt kycklingen kallna i sitt paket
Har du hört talas om 5/2 dieten. Skulle tro det. Du kan nästan inte ha undgått det, för varenda tidning med självaktning (möjligen med undantag av Fiskejournalen och Poker Magazine), både kvällstidningar, hälsotidningar och allehanda "vanliga" veckotidningar skriver om dieten
Idag slängde jag ihop en sats chokladbollar med oboy. Blev väldigt smarriga. Ingredienser. 200 g smör2 dl socker6 dl havregryn2 tsk vaniljsocker1 msk cacao3 msk O'boy4 msk kallt starkt kaffeKokos för rullningTips
Lite eftermiddagsfika ska vi ha idag. Har bakat äppelkaka i långpannan, receptet är min systers. Äppelrutor3 ägg3,5 dl socker100 g smör1,5 dl mjölk4,5 dl vetemjöl2,5 tsk bakpulver4-5 äpplenkanel och sockerSätt på ugnen på 200 gr, smöra och bröa en långpanna