Annas vegetariska

Annas vegetariska

  • 10 Recept
Spenat- och paprikagryta med halloumi 

Spenat- och paprikagryta med halloumi 

Ingredienser Portioner. 4 4 port ris 1/2 purjolök à 100 g eller salladslök (1/2 purjolök motsvarar 1/2 påse salladslök (à 125 g)) 2 röda paprikor 2 vitlöksklyftor 2 msk riven färsk ingefära 3 msk olivolja 2 msk tomatpuré 1 msk garam masala 1/2 tsk sambal oelek 1 dl vatten 1 förp krossade tomater (à 390 g) 2 1/2 dl vispgrädde 1 påse färsk spenat (à 200 g) 2 förp halloumiost (à 200 g) salt Lägg till i inköpslistan
Lat lasagne med svamp och grönkål

Lat lasagne med svamp och grönkål

Ingredienser Portioner. 4 300 g färsk svamp (t ex champinjoner) 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 2 msk olja 200 g gröna blad (t ex strimlad mangold, grön- eller svartkål eller hel bladspenat) 2 askar färskost (à 200 g) 4 dl mjölk 1 dl riven lagrad ost 1 tsk salt 2 krm peppar 1 paket färska lasagneplattor (à 200 g) smör till formen Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Panzanella (brödsallad)

Panzanella (brödsallad)

En sallad med stora brödkrutonger. Perfekt när man har baguette/ciabatta/franskbröd som börjar bli torrt