Jag har samma grundrecept i alla ljusa muffins och sedan fyller jag med olika bär, choklad, kryddor som kardemumma och kanel eller som här med vaniljkräm, bäroch choklad
Vispa socker och ägg pösigt. Rör sedan, för hand, ner bären försiktigt. Tillsätt mjölken och oljan. Tillsätt sedan mjölet blandat med bakpulver och salt
Det här är en riktig favoritkaka så här års och den finns redan här på min blogg. Den enda skillnaden jag gjorde idag jämfört med originalreceptet var att jag lade i ca 1 tsk vinbärscurd innan jag fyllde på degformen med vinbäroch kokosröra…gott, men det är absolut inget måste
Jag var hemma hos mamma o pappa några dagar innan jag åkte till Kroatien, och då passade jag och mamma på att ge oss ut i skogen och plocka en massa bär
Och varje sommar hastkokar jag sylt på förra årets bär för att ha plats med årets skörd. Jag mutade snickarna med en varsin bit av den här kakan och de blev mer än nöjda