1. Koka upp äppelmust, honung, 3 st kanelstänger, lätt stötta kardemummakärnor, nejlikor, grovhackad färsk ingefära och 2 skalade och skivade clementiner i en kastrull
Efter en kortvecka på jobbet så är det fredag igen. Har du planer på att blanda till en drink ikväll. På nyårsafton så gjorde vi Cosmopolitan som fördrink och jag kom på att jag inte hade lagt ut receptet, så här kommer det
Hetta upp drycken igen. Häll drycken över och servera. Förra veckan snöade det som bara den igen här. Det kändes inte alls lockande att plöja sig fram i drivorna med barnvagnen, så vi bestämde oss för att vara inne hela dagen
Självklart kan man ta i mer rom än de 0,5 dl som jag hade i, Olof tyckte att vi gott och väl kunde ha hällt i mer, men jag gillar inte när varma drycker smakar för mycket alkhohol
Den här har jag bloggat om för länge sedan men är väl värd att upprepas. 1 citron1/2 liter jordgubbar1 ask physalis1 dl konc flädersaft1 liter äppelciderismynta och citronmelissLägg frukt och bär i skivor i tillbringaren
Men nu när sommaren och värmen kommit till södra Sverige på riktigt, passar denna dryck speciellt. Finns säkert lika många recept på denna drinken i världen, som det finns köttbullsrecept i Sverige